Categories
Betraktelser & Berättelse

Vänsterhänt

Categories
Musik

Dagens låt

Categories
Swedish

OverAPI.com | Collecting all the cheat sheets

OverAPI.com is a site collecting all the cheatsheets,all!

Source: OverAPI.com | Collecting all the cheat sheets

Categories
Swedish

Härligt

En hel dag! Upp sju, ner innan nio. Kör till halv tolv. Läser en stund. Visserligen kan jag inte knappa på som vanligt men kör igenom kurser. Alltid något tänker jag. Kan man lära gamla gubbar att sitta? Lägger mig trött alltså och sover som en stock – ja det var ett tag sedan.

Morgonen idag. Vaknar. Uttröttad. Härligt. Sedan operationen har det mest varit så att morgon varit befrielse och uppgång så fort som möjligt för att slippa ligga i sängen. Men inte nu alltså. Nere igen innan nio. Trött. Lycklig!

Passar på att lära mig Electron. Ja och skall man in där så blir det CSS, DOM, Javascript etc också såklart. Försöker ju undvika det där. Men tamefan om det går längre. Blir imponerad av resultat och snabbhet utvecklingsmässigt för applikationer typ Visual Studio Code. Det är bra. Rätt. Uniformt. Äntligen!

Livet är ok såklart. Efter att Pavarotti anlänt kan det såklart inte vara annat. Koltrasten är själva sommaren. Blev så triggad av den ankomsten att jag var tvungen att titta vad en ny gräsklippare kostar. Elvariant kan man tydligen glömma om man har mer än några kvadratmeter gräsmatta. Vår tvåtimmarsklipparmatta verkar de inte mäkta med. Skulle acceptera en med sladd bara det var lite effekt på dem. Testade en och den körde fast så fort det var minsta fukt i gräsmattan. Alltså gäller, bygga själv eller köra bensinväsnande monster. Det lutar åt det senaste. Vår gamla har nått den där nivån när man mekar mer med den än man klipper gräs. Fast nog vore det skönt med el och axelvänlig start a’la knapp.

Fiber är verkligen på gång här i år. Får det bekräftat igår. Där gäller verkligen ÄNTLIGEN! Betyder att det måste grävas en bit…

Fast nu en stunds musik sen “kurs med kurt” igen.

Livet är gott!