Senast lästa bok

Stefans store feta röda av Stefan Sundström och Jeanette Andersson

Man skall antagligen gilla att odla, och förstå tjusningen i att plocka in en bytta egenodlade tomater plockade från plantor uppdragna från frön, för att riktigt gilla den här boken. Men vid närmar eftertanke räcker det nog med att gilla fantastiska fotografier (a’la Jeanette). Man kan bläddra i den här boken och inte läsa ett ord och ändå njuta. Den innehåller fantastiska fotografier. Men läser man Stefans ord också så lyfter man en meter. Man kan liksom inte låta bli att gilla karln. Det är kärlek och passion det här handlar om. Bara det. Visst fasiken är världsbilden kanske lite naivt ibland (eller inte!?). Men helvete om jag inte föredrar den världsbilden framför den teknokratiska trotts att jag är den tekniker jag är.

Läser ut den gör jag under en helgnatt.  Ren njutning är det. Läs!

Alla andra böcker jag läst finns här.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.