Categories
Swedish

Jul Whisky

För många år sedan så var en av julens höjdpunkter att på kvällen före julafton få prova julskinkan och julmusten. Nu för tiden när man är vegetarian så fungerar inte längre skinkan som julinledning. Julosten och lite annat smått och gott får fylla samma funktion. Vikabröd med julost t.ex. är ju inte helt fel.

Efter att vi har blivit mätta sÃ¥ är det traditionsenligt dags att prova jul whiskyn. En härlig stund. Siktet var i Ã¥r inställt pÃ¥ Strathisla men den fanns inte i Ljusdal sÃ¥ jag siktade om pÃ¥ Caol Ila men kunde inte hitta den heller (Koskenkorva och öl som gäller Ljusdal). 🙁 Fick bli en Speyburn istället. Den ligger inte pÃ¥ topp i min lista men nog duger den allt.

Jodå jag sitter och sippar på den nu. Så gott! så gott!

God Jul på er allihop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.