Categories
Betraktelser & Berättelse

Jaha

midsommar-tisch

Städningen klar. Bara att handla lite mat nu så får det bli midsommar bäst det vill sen för min del. Grilla är planen. Vi får väl se vad vädret säger om den saken. Får väl ställa grillen i garaget i värsta fall. Snapslöst blir det nog men sannolikt lite gott vin.  Karin går på semester idag. Tre veckor, jobba en vecka och sen tre veckor till. Kontinuerlig semester får man inte ta för lång i Ljusdals rövhålskommun.

Fick reda på igår att jag är subventionerad med 60% under två år vid anställning. Billigare programmerare lär det inte ens gå att hitta i Indien. Funderar på att anställa mig själv. Så fördelaktigt är det. Men som gammal o-cool gubbe så hjälper det väl föga kan man tänka. Riktar in mig på postumt erkännande numera. En liten staty långt in i skogen vid det myggigaste stället är målet. En som en slumpvis strövande skogsvandrare kan ramla på och undra över. På mässingsplattan skall det stå:

Han trodde på en massa skit, kodade en massa skit, skrev en massa skit och sjöng en massa skit den här o-coole gubben. Mer var det liksom inte med han. 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.