Categories
Betraktelser & Berättelse

Städning och björnfrossa

bjorn_115713363_120120550_171930199

Helgstädad. Ja uppe i alla fall. Borde ta en genomgång av låtsaskontoret också. Men det får vänta till nästa vecka. Stora ytor här (och dammigt eftersom ingen längre gör något här längre). Nu handla. Sen låtsasjobba lite och sen helg. Bra plan eller hur?

Kunde gå ett varv på tomtens gräsmatta igår. Ja den är vår alltså och det är vår också. Hursomhelst det var oerhört skönt. Just vår baksida här är ett under av alla under. Hängmatta, grill och utebord med stolar hoppar här inne med förväntan över att få komma ut. Imorgon kanske bordet i alla fall kan få komma ut. Blir instängt på vintern. Åker varken skidor eller skoter så det är vägarna man har om man vill röra sig. Men de är så oerhört tråkiga att gå efter. Nu kan vi snart åka ut en bit utanför los för våra dagliga promenader. Ser fram emot det något oerhört. Lite hopp och spring i o-coola tjocka gubbar från Los också den här tiden på året.

Vill man se björn så är det bästa tiden nu. Alla ser björn här uppe. Det är bara att åka ut på första bästa skogsväg så är det nästan garanterad björnfrossa. Hona med ungar är väl den riktiga jackpotten i det avseendet. Härligt att se.

Trevlig helg!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.