Categories
Swedish

Ha en skön helg alla kämpar!

Kom hem med en Mackmyra från systemet i Ljusdal. Har inte testat Mackmyra tidigare men alldeles snart skall det bli en liten provsmakning Med mitt presentkort i fickan så blev det helt enkelt möjligt att lägga den pengen på en flaska. Brukar stanna på en hundring mindre annars.

Helg. Skönt. Det blir liksom så också för en låtsasjobbare som mig. Det kan inte hjälpas. Tror det är positivt att försöka behålla lite rutiner även om man sitter där och rullar tummarna på ett låtsasjobb hela dagarna.

2013-03-22 18-24-24

Att två av Lill-Babs låtarna kom med på topplistan för den här veckan glädjer mig. Alla låtarna har faktiskt pluppar. Inte många men ändå pluppar. Hälsingland har hängt sig kvar på fjärde plats dessutom.

Annars skulle jag behöva ett stipendium från och med hösten så är det någon som har ett liggande så tar jag gärna emot det. Nä jag tänker inte hålla andan medan jag inväntar det. Den dag jag träffar på en människa som hjälper till på något sätt utan att vilja ha mer i gengäld så lovar jag att bli religiös. Tron på människorna och medmänsklighet har jag gett upp.

Ha en skön helg alla kämpar!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.