Categories
Swedish

67

monochrome photo of an old man
Photo by Vlad Che?an on Pexels.com

Det är konstigt det där med ålder. Först hör jag att Michael Mosley hittas död. Han blev 67. I texten skriver man om att män i hans ålder är känsliga och lätt kan duka under i värmen. Hmmm….

Sen läser jag om Pär som nyss skickat korna på slakt och sålt sin gård till ett yngre par. Han är också 67. “Kroppen orkar inte med längre” säger Pär.

Jag är också 67. Japp, kommer på det när jag läser det där. Måste faktiskt kolla. Är jag 67? Ja både enligt kalkyltorn och Ratsit är inne på den linjen. Tamefan, måste fylla 68 i år dessutom. Är ju Novemberbarn.

Men…

Man bör antagligen förhålla sig till det här. Här sitter liksom jag och håller på som vanligt. Trotts att det alltså är dags att “skicka korna till slakt” som Pär och definitivt se upp när det är värmeböljor eftersom man tillhör de känsliga åldringarna. Det där trodde man ju var tilldelat de som fyllt åttiofem eller nittio. Nope, nu vet man.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.