Categories
Swedish

Fredag älskade fredag!

Fredag älskade fredag. En hel låtsasjobbarvecka har kommit till sitt slut. Jag är också slut. Helt slut. Därmot har jag inte gjort något alls – mer än att städa härförvarandes hus – för att bli såhär slut. Det är väl gammeln. Just det är något som är perfekt i min ålder. Man kan i princip skylla allt på “gammeln”. Sucka och grymta lite går bra också. Gnälla ganska mycket utan att en enda en blir särskilt förvånad eller ens protesterar. Det finns fördelar följaktligen. Men det gör ont att bli äldre. Bildligt talat. Bara att resa sig efter att ha suttit en stund kräver sin man. Nu beror en stor del av det senare antagligen på avsaknaden av fysisk träning. Något som jag faktiskt måste ta tag i nu. NU! Eller snart. Nån gång. Men man behöver mål. New York maraton om tre år. Fungerar det? Eller klarar man det på två?

Har en enda plan inför helgen. Att plantera om ett gäng pelargonsticklingar. Älskar mina röda Pelargoner här på låtsaskontoret nämligen och lite föryngring behövs verkligen eftersom en o-cool gubbe drar upp medelåldern på låtsaskontoret så mycket. Vad helgen mer har att bjuda på återstår att se. Promenad är självklar. Studio inte lika självklar i finväder även om det suger lite i låtskrivartarmen också eller mycket. Det beror lite på i vilken vinkel man betraktar suget.

Nån som har sett kometen förresten? Har tittat några kvällar men inte lyckats. Hale–Bopp 96/97 gav mersmak. Inga domedags tankar här däremot. Men det kanske beror på att jag inte sett den ännu. Kanal 5 visar ju Armageddon klockan tio för självplågaren. Paketupplevelse. Först ut och kolla in kometen och sedan se Armageddon.

Skulle behöva en fredagswhisky nu men orkar inte gå upp och hämta en. Så kan det vara ibland. Staffan Hellstrand i högtalarna ger samma effekt och är helt alkoholfri så länge man är mer än en halvmeter från Mr Hellstrand. Får duga.

Trevlig helg på er snusmumrikar!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.