Categories
Musik

Fredag == Hälsingetopp

man in brown long sleeve shirt playing harmonica
Photo by Pavel Danilyuk on Pexels.com

Så ofta som jag tycks posta en ny Hälsingetopp så verkar det vara fredag jämt och ständigt. Men fredag är det ju onekligen. Ja och inte vilken fredag som helst. Den första höstmånaden är här. Nåja. Höst är väl också tid för (Hälsinge)musik. Såklart är det det.

Local Heroes Hälsingland verkar ha dött. Kanske borde vi samlas och dra igång det där igen. Nog förtjänar Hälsingland artister en gala varje år med fina priser, musik, musik, musik, flärd och en jublande publik. Eller hur? Växla mellan Hudiksvall, Bollnäs och Söderhamn som prisutdelnings och festivalplats. Funderar vidare på det där… Fast sådant där tar tid av annan tid såklart. Men är en anledning att ta på rockfracken och därvidlag kan det vara värt lite “tidsspillan“…

Nåja så länge får ni hålla till godo med en y utgåva av Hälsingetoppen.

Nytt denna vecka

Mike Bluefinger – Ljusdalsbo i förskingringen. Tack till Lars Ljungström för den.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: