Categories
Betraktelser & Berättelse

Vildflykt

Ljuset finns kvar längre i år än tidigare år. Det beror antagligen på klimatförändringarna det också. Allt beror numera på klimatförändringarna nämligen. Bäst är den som ropar “vargen kommer” högst. Sämst om man försöker leva ett liv som gör minst avtryck. Ja man är rent utav en kuf då. Konstig äro jordens dumbommar.

Skriver man sådär är man antagligen också en klimatförnekare. Det fulaste man kan vara numera. Helt i nivå med pedofili och att äta av nyfödda under svarta mässor.

Bilen till Gnarp igår. Pink Dreams Cafe måste ju testas. Ja och mycket Rättviksglass hitta man där. Den är god. Men går att hitta på närmare håll om man bor här. Fast nu vet man då (“mmmmm för romrussin”). En förskräcklig cappuccino till det som man kunde hällt ut på närmaste Parkslide. Sen tröttaste minst närvarande personalen den här sidan om sommaren. Blev lite besviken. Ägarens andra verksamhet Dark Passion är en solklar favorit. Inköp av karameller på Fageströms karamellfabrik efter det och sen hämta upp lite ekologisk färskpotatis i Järvsö (Björs). Hälsingland så det smäller över alltsammans utom då möjligen Rättviksglassen.

Idag har jag planerat för studio. Det regnar inte så det är aningen busigt. Men ibland får man ta ut svängarna lite också i det här huset. Har dock inte talat om det för frun ännu så det kan möjligen falla om hon har andra planer som inte går att förhandla bort.

Det nämar sig.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.