Categories
Swedish

Det snöar… inte

Nope, ingen snö idag. Inte ens en flinga. Får göra omväg till hälsocentralen innan jag kan börja jobba. Lämna prover. Men det är OK. Ikväll finns proverna tillgängliga på nätet. Med gränsvärden. Det är nya tider nu. Man kan vara sin egen doktor. Avgöra vart man är på väg. Mer livb eller plågsam död. Nästa vecka hör farbror doktorn av sig medelst Postnord brev. Brukar vara samma slutsats som jag kommit fram till samma kväll som proverna tas. Vi kunde sparat både porto, tid och papper genom att ha en symbol “OK” om allt ligger inom gränsvärdena. Eller komma överens om det före. Men det fungerar det här också såklart. Fantastiska tider är det i alla fall.

Ligger man på sjukhus så kan man förresten se de där provsvaren inom en timme ofta. Kontrollfreak. Jag? Noooo…

Gårdagens upplevelser med negativa människor toppas idag med två positiva människor. Tillförs energi istället för att man dräneras. HURRA! Behöver det efter gårdagen som ligger som en surdeg och bubblar inom mig.

Bubbel. Bubbel.

Promenerar till hälsocenralen och tillbaks. Avlider nästan. Måste ut och gå alltså. Snarast. Det här går inte. Men kanske lite sent påtänkt om man vill gå och spänna musklerna på beach 2023 såklart. Man får försöka dra in magen. Andas sen. Eller håll sig borta från stranden.

Men nu te. Earl grey. Lika mycket eller mer för själen än för magen. Att sitta en stund och gå igenom nattens mail. Planera sin dag. Tror förresten det kommer paket idag. Grejer från Englands som varit på väg en månad. Dom är ju utanför EU nu så allt blir bekymmersamt. Engelsmännen upprörda. Själv tar jag det med jämnmod. Det är ändå gratisgrejer. Finns inget att klaga på. Det finns det sällan. Men som pensionär bör man väl tärna på det så att den elden inte svalnar. Alla förväntar sig ju gnäll från närmaste pensionär. Förnöjsamma åldringar bör medicineras heter det ju.

Häggen blommar. Ljuvligheter i vårens tid. Man njuter av att vara levandes.

Men nu arbete. Finns mycket att göra idag.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.