Categories
Betraktelser & Berättelse

Iller-snabbt

Korten är nästan klara där i Kina. Stencilen lika så. En dag för tillverkning i princip. Ja lite natt också. En jävla fart. Gissar att grejerna är packade och lastade på en FedEx-kärra innan kvällen. Sen skall detta leta sig igenom Franska strejker, slö hantering inom Sverige och ännu slöare hantering här lokalt. Men gissar att grejerna är i Frankrike innan helgen. En vecka till hit då sen med lite (läs mycket) tur.

Vi har en lång väg att vandra i Europa (ännu längre i USA) innan vi ens kommer i närheten av den servicegrad man kan få i Kina. Det handlar sällan bara om låga priser numera. Både kvalitet och allt runt omkring imponerar ofta. Med västvärldens sanktioner så måste Kina utveckla egna processorer och annat. Ja och gör det. Det kommer att slå tillbaks. Man borde istället tänka i mer än ett steg. Sen kan man tycka vad man vill om det politiska systemet i Kina. Det är skit. Men ett Trump styrt USA (som vi snart är allierade med (eller har väl alltid varit)) är fan inte så jävla mycket bättre. Som om SD styrde Sverige på egen hand upplever jag det. Massor med idioter och kärnvapen.

Hur som helst. Imponerad redan innan jag fått korten är jag ännu en gång.

Kolla in https://jlcpcb.com/ om du behöver kretskort, 3D utskrifter eller montering. Nope denna gång är jag inte ens sponsrad.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.