Categories
Betraktelser & Berättelse

Stängt

silhouette photography of people near body of water
Photo by Bithin raj on Pexels.com

Då är det dags att stänga butiken för idag. Ja för hela veckan då faktiskt. Imorgon vilodag. Ikväll vilokväll. På söndag vill man hit igen.

Har haft en förbannat bra vecka. Fått mycket gjort. Nu dags att implementera en metod för att sätta primär säkerhetsnyckel hos underordnade noder där ute. Inga konstigheter egentligen men lite trixande är det ju. Tror jag har kommit på en metod som skall ordna det där snabbt och smidigt (och förhoppningsvis säkert). Sen är det OTA (Over The Air Updates) för underordnade noder kvar sen skall steg ett (ett myrsteg till) vara på plats.

Fast jag skall såklart inte trötta världen med mina projekts intrikata detaljer. Det är nu ändå bara sandkonst.

Men nöjd här alltså nu på fredagskvällen när klockan närmas sig halv sju och veckan är slut. En film nu sen efter maten kanske. Eller möjligen somnar man in i den gamle ocooles sömn på soffan innan man hinner så långt. Men det gör inget. Min devis och livsfilosofi bygger till stor del på den sista meningen. Därför att det ordnar sig alltid på ett eller annat sätt. Serru.

Vi hörs.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.