Categories
Betraktelser & Berättelse

Ledtider…

clear glass with red sand grainer
Photo by Pixabay on Pexels.com

Nytvättat hår. Ljuset tänt. Varmt nybryggt te. Earl Grey. En hel obruten vecka framför sig. Inte så dumt. Verkligen inte så dumt. Vill jubla men försöker med lite AC/DC istället. För att hitta energin. Inom mig. Den som vill ut. Morgonstund har hårdrock i munnen. Svälj istället för att spotta ut.

Men förkyld. Snorar. Har ont i halsen. Säkert seg i kroppen också. Men det senare har jag inte känt efter så mycket i. Kanske skiter i det helt och hållet. Bara tar en Alvedon och kör på. Möjligen i omvänd ordning. Provkör först. Medicin sen. Ta vid behov eller skit i det helt. Dyk in i projekt och glöm bort. Fungerar ibland.

Har lite pellets som skall in också. De som blivit kvar där ute som en eftergift åt segheten. Men med lite överlevnadsinstinkt så får man i alla fall låta håret torka först. Motionerande sen.

Måste ut och gå. MÅSTE!

Fast inte idag.

Mer snö och mer snö och mer snö hela veckan. Börjar bli lite vallar nu. Man kan bygga snögrottor som förr. Får barn göra sådant nu för tiden? Eller är det för farligt? Allt är så förbannat farligt nu för tiden och allt är någons fel. Stjärnorna står alltid så att de pekar ut någon skyldig. Astrolgernas tid. Fast alla tror på vetenskapen.

Själv tror jag på väldigt lite. Tvekar och undrar mest. Men så är jag också bara en halv människa.

Snögrottor var i alla fall roliga att gräva. UPA.

Komponentbristten håller i sig. Tidningarna får skriva vad de vill. Synd är det om dom som står och faller med en komponent. För en hobbytattare som mig är det såklart överlevnadsbart. Ledtider från helvetet i snart två år nu. Skandalöst.

Längtar efter sommar och koltrastsång. Men gissar att sommaren är här igen snabbare än man kan tro. Allt swishar förbi numera. Tyvärr sommartiden också. Snart jul igen.

Willys Plus fyller tio år och man kan köpa blodpudding för 4:90:- Jublar gör alla Svenskar. Själv är man alltså vegetarian och befattar sig inte med kvarlevor efter döda djur medelst att svälja och tugga dom. Oftast tuggas det först och sväljs sen. Men i dessa tider…

Helt plötsligt kommer

AC/DC. Hmmmm…. Antagligen han/hon/det/gud som har något att säga mig. Frågan är om man skall lyssna och analysera eller bara skita i ledtrådarna som vanligt.

Låt veckan starta med en fis!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: