Categories
Betraktelser & Berättelse

God Jul

Jag vill med den här bilden som jag alldeles nyss tog från vår bro önska alla er bloggläsare en riktigt god jul. För mig har det här varit ett fantastiskt år trotts tillståndet i världen. Bloggen har nästan varje dag haft två till tre gånger så många läsare som förra året. Inte för att det spelar någon roll egentligen. Jag hade skrivit samma saker om ni var noll stycken där ute också. Sån är jag. Men lite kul ändå är det ju att så många vill ta del av en gammal ocool gubbes svammel. Jag är ganska säker på att det läsandet är ett tecken på någon allvarlig åkomma och kanske skulle ni besöka någon klinik och få någon bra medicin utskriven mot det innan ni sjävla smittas och finner er ocoola. Ett tips i alla vänlighet bara…

Ha nu en riktigt skön jul. Njut av tillvaron. Du lever. Det är en ynnest.

/Ake

2 replies on “God Jul”

God jul Åke! Här har vi precis börjat vår julledighet. Dock börjar den med städning och sista-minuten-ärenden. Men lugnet skall nog infinna sig också. Det är ju trots allt Julafton i morgon 🙂

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.