Categories
Musik

Händer det idag?

På plats 217 av 242 hamnar undertecknad i sin egenskap av “musikartist“, Den placeringen har jag inte svårt att förstå. “Min musik suger” som en “rockstjärna” från Ljusdal uttryckte det. Den kommentaren kanske sved när den gavs men var väl antaglig sann. Vad nu sanningen är för djur.

Men grejen är den att jag ha ringa problem med den där placeringen. Möjligen tycker jag inte att jag förtjänar ens den här “höga” placeringen. Man gör det man gör.

Men…

Om ni tittar på alla andra artister med popularitet = 0 så finns det väldigt många i den här gruppen som är värd fler lyssnare. Prova att lyssna så skall du få se. Du kommer att bli överraskad av vilka pärlor som finns här. Jag vill gärna kasta ut mig en idiotförklaring över mänskligheten som dissar de pärlor som väntar här.

Den andra siffran, följare, handlar om två saker. Hur cool man är. Ja och möjligen hur stor släkt eller vänskapskrets man har eller om man varit med på TV eller i radio. Samma som följare på Facebook, Twitter, Linkedin och sådan ställen alltså. Har egentligen inget värde alls. Men något vill man ju ranka efter.

Var inte ett får i fårskocken – gör något efter eget huvud en gång också. Varför inte idag?

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: