Categories
Böcker

Senast lästa bok

Ek av Frida Andersson Johansson

Det finns dåliga böcker och så finns det riktigt dåliga böcker och så finns det ren skit. Den här tillhör den sista kategorin. Så erbarmligt. Hur kunde den här ges ut? är frågan jag ställer mig redan efter sidan tre.

Japp och jag hatar att skriva det där eftersom här har någon jobbat hårt, det hårda arbetet som varje bok innebär. Fast erbarmligt dåligt är det. På alla sätt. Ja inga stavfel, Alltid något. Liksom. Blinda hönor hittar guldkorn.

Men “fy fan!” är min slutsats. Boken skall eldas upp under mörka ceremonier, mumlande bokskrivarkonstens svartaste trollformler. Om du har den i din bokhylla, bränn den, för den är en förolämpning mot skrivarkonsten.

LÄS INTE!

Andra böcker jag läst finns här.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: