Categories
Swedish

Höller på

Höller på och höller på jag. Designa in det som var/kallades piratkretsar tidigare men som är en nödvändighet nu. Nejdå, inte bara här. Överallt kryper man till korset. Alla Kineser applåderar numera. Jo jag designar lite annat också. Hur roligt som helst egentligen. Mer liv tack! Kan man få be om att få återfödas till en sådan där som man är i nästa liv också. Fast fjäril är ju bestämt sedan länge såklart. Tar alltså en sväng som fjäril först. Kanske. Ja och sen kan man kanske skippa ungdomsåren och rockstjärnedrömmar och gå rakt på elektroniken i livet efter det. I livet som fjäril behövs inget av det där. Nope! Ja och blir det bara mörker är det som det är.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.