Categories
Betraktelser & Berättelse

Äntligen

Så till slut en dag när det bara flyter på. Så sköööönt. Jag blir alltid aningens irriterad när flytet inte finns där. Man vill ju så gärna. Ja och är man sen trött på det. Men nu alltså. Fart igen. Otrött. Tillfälligt eller också tillbaks på banan. Just det återstår väl att se. Man hoppas hur som helst.

Musik igen. I öronen. Utan musiken inget liv. Jag har svårt att tänka mig ett liv utan musiken. Den skapade och den lyssnade. Där är mitt knark. Uppåttjack och nedåttjack. Det är bara välja låtar. Gå åt det håll låten pekar. Musik är beat och känslor för mig. Jag är ingen analyserare av varesig ackordföljder eller textrader. Intag sker med barnasinne i behåll. Tänker fortsätta med det. Nästan allt fungerar. Åtminstone någon gång. Åt helvete med prestige och död åt alla uppnäsor.

Kodarmusik

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: