Categories
Betraktelser & Berättelse

Kylan kommer.

white feathers illustration
Photo by Aleksandr Slobodianyk on Pexels.com

Storkatten, fd lillkatten, bär in sorkar som hon matar den tillförordnade lillkaten med – ja defacto lillkatt vs. storkatt till och med numera – som äter upp dom så liten hon är (och så stor sorkarna är) och av en slags princip – och utan förvåning från vår sida (dock från hennes) – spyr upp dom en/två timmar senare. Så efter kommer jag och K med hushållspapper och trasa. Det torkas. Äckelfaktor ^ 3. Man härdas av sådant kamrater. Möjligtvis kan man få sorkpest och annat också men det borde man väl ha fått för länge sedan isåfall.

Kylan är på väg. Tio dagar sen är det kört. Helt enligt tidtabellen faktiskt. Inget att klaga över där. Man kanske skulle sjunga på vinterdäcken under helgen så att man slipper göra det i snö.

Vart tog den sköna brittsommaren och varma höstvindar vägen undrar dock vän av ordning.

Liksom.

Världen var nära undergången tydligen igår. Facebook, Instagram, Whatsapp. Oj oj oj. Märkte inte mycket själv. Men är glad att inte jag var den ansvarige. Antagligen inget man sätter på sin CV. Fast en bedrift är det ju. Någon på Rapport jämför med att hela telenätet rasar under sjuttiotalet. Han vet såklart inte vad han pratar om. Antagligen chef.

Allt är uppvärmningens fel. Så ni vet. Man behöver inte tänka mer på det. ALLT. Punkt.

Jag ger bort allt jag har. Idag med. Tid. Tror man på karma så skulle det väl finnas ett värde i det där. Tror man inte på karma är man väl bara dum i huvudet om man gör så. För mig gäller antagligen det senare. Fast hoppas på lite karmaeffekt kan man ju. Även om det inte påverkar valet.

Men dum i huvudet. Japp. Jag.

Men fördelen med att vara dum i huvudet är att man inte riktigt kan greppa den saken själv. Man tror nästan att det omvända är sant. Men uppvärmningen mina vänner. Den påverkar nog hjärnan också. Och inte till det bättre. INget är bra med “uppvärmingen“. Men i min ålder så har man varit med om mycket uppvärmning. Den hjälper liksom inte heller eftersom man fryser hela tiden ändå. På det viset önskas nästan mer uppvärmning. Det skall väl vara hett i helvetet?

Sjunga på” vinterdäcken undrar du såklart. Jodå. Fundera på det du!

Men det är mycket kväll kvar för pengarna ännu. Har inte tid att sitta här och kallknappa. Jag har mer att ge bort gratis innan jag dör nämligen. Jodå. Synnerligen gratis de här orden också. Säkert. Kostar inte en spänn faktiskt. Jo för mig. Servrar ni vet. Tickar pengar. Tick – tick – tick – tick. Tack

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.