Categories
Swedish

Fest

Elton ringer. Är på någon ö i stilla havet. Fest i helgen. Saknar ocoola gubbar sannerligen mycket. Trött på läckra filmstjärnetyper som bara går omkring och ler. Vill skicka privatflyg för vidare transport. Helikopter. “Kom vet jag“, “NU“. “Det blir kul“.

Under en kort stund känner jag att “Ja… det vore nog skoj att träffa den gamle glasögonormen igen” men sen tänker jag på hur jobbigt det blir med all champagne och all god mat och all sol och allt badande med delfiner och allt annat trevligt. Säger “Har inte tid“, “Nästa gång bäste tjockis“, lägger på (“Hej då och puss och kram“) och sätter på en fusk-cappuccino från påse och slår på datorn.

En ny dag. En jag förväntar mig mycket av.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.