Categories
Betraktelser & Berättelse

Måndag

Skall bara ner till affären och hämta medicin men får ett paket med mig också. Github???!!! Väl hemma (jag promenerar dagen till ära)

Winterfest-presenter. Lite försenat. Men sånt händer såklart. Här uppe får man själv hålla reda på om det kommer paket. Bättre sent än aldrig heter det ju. Deltog dessutom den 17/12 ändå så… Tack Github! Oväntat.

Allt inom mig säger att det är måndag. Men det ÄR torsdag. Kommer att få kämpa hela dan med att försöka övertyga mig själv om den saken. Om detta faktum nu spelar någon roll för en låtsasarbetare som mig.

J skickar den här länken. Kul tycker man såklart. Det är inte ofta VSCP uppmärksammas i medierna. En gång jobbade jag hårt för att det skulle ske. Numera får det hända eller inte hända. Jag liksom låtsasjobbar på ändå med min vision. Den (åtminstone att realisera den) är det viktiga. För mig. Andra får ägna sig åt det andra. Eller inte.

Men här och nu alltså två dagar som är öppna och utmärkta och helt fokuserade kring utveckling. Härligt är förnamnet. Underbart är efternamnet.

Så låtom oss då inte förspilla mer tid på svammel. Man får hoppa på sin häst (!!!) och köra helt enkelt.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.