Categories
Swedish

Tro

Man tror man skall hinna saker. Om man har en hel dag på sig. Men sen börjar en dator krångla och sen en till. Den sista som hackar och hostar har iof jobbat på gränsen ett tag. Resultat: istället för att göra det där man tänkt sig så blir det till att installera och installera och installera. En eftermiddag går så lätt i installationsvärlden. En kväll med. Man hinner inte annat. Man kan tro hur mycket som helst. En dag går åt lik förbannat. Backuper till trots.

Sur blir man. Citronlik. Fast ett citronlik är kanske är en uppäten eller urkramad citron. Jo. Men sur alltså. Som en citron.

Lite.

Lika.

Men överlever troligen.

Liksom.

Får nog fortsätta imorgon också.

Skit!

Liksom.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.