Categories
Betraktelser & Berättelse Bilder Status från just idag Swedish

Fredagskväll

ScanImage522

Stänger av pirat TV’n. Varken den eller nätalternativen har som vanligt mycket att kittla sinnet med en fredagskväll i medelåldern. Ja det blir ofta den och soffan på fredagskvällarna. Soffan man somnar i, eller ibland faktiskt lyckas hålla sig vaken i. Man är trött efter en hel veckas låtsasjobb. Man hade liksom ingen aning att låtsasjobb kunde vara så tröttande!? Förr var man trött för att man hade ett gäng timmars sömnskuld att hämta ikapp efter veckan just idag. Nu bara för att man är just en så där o-cool gubbe som man skulle ha skrattat år när man inte var en gammal o-cool gubbe. Så det kan bli. Men man är dem man är. Ledsen kan man ju inte vara för det Det lönar sig liksom inte i längden och livet är en berg och dalbana och det är en härligt och spännande tur ändå. Bjuder som avslutning på dagens intensiva statusuppdaterande alla fredagsvakna på en Rallarros som en godnatthälsning såhär på fredagskvällen. När vi ser dom nästa gång skall skolorna snart börja och man känner lite att man skulle vilja rymma iväg. Natti, natti!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d