Deppigt

Deppigt. Strömavbrott i helgen. Min stora skärm och en server pajar. Servern fixar jag nog med ett annat gammalt moderkort som ligger på en hylla men skärmen är värre. Två sjuttontummare av äldre snitt är inte detsamma som 24’an. Skulle behöva all skärmstorlek ocj skärmkavlitet som går att uppbringa nu med gråstarren terroriserande min synförmåga. Fast motgångar är till för att övervinnas. Är det inte så? Jodå.

Måste såklart prova att byta styrkortet till den trasiga skärmen innnan den åker på tippen. Det kan fungera…

ps Tydligen behöver jag nya strumpor också, ja eller en om jag hittar en annan udda som matchar skapligt… ds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.