Categories
Betraktelser & Berättelse

Melankolia

Ställer ut soptunnan. Det är -4. Ingen temperatur för en riktig Norrlänning såklart. Men för mig, en enkel ocool gubbe, innebär det att jag håller på att frysa ihjäl. Fryslort är man. Fryslort blir man inte. Så in rusar jag snabbt. Så snabbt nu en gammal gubbe kan röra sig.

Kör 🙁 listan idag. Melankolin är över mig. Underligt är att den listan är mycket längre än 🙂 listan. Så ofta som jag trollar mig ner i melankolin så borde det väl vara tvärtom. Men det kan inte hjälpas, det är väl det där med att ha sin födelsedag kring allhelgonahelgen igen. Ingen kan bli riktigt munter med en sådan uppväxt. Det förstår ju alla.

Nu är det ju så att jag gillar det där lite låga. Är som mest kreativ här nere. Njuter lite av det helt enkelt. Ja det är väl något fel på mig helt enkelt.

Imorgon skall kamrat opereras för cancer, Jag sitter såklart här och håller alla tummar. Men det brukar gå bra. Folket i Uppsala är duktiga. En tidig upptäckt brukar resultera i fortsatt långt liv. I det här fallet är alla prognoser goda efter vad jag förstår. Men allvarligt ändå såklart. Det är liksom inget skämt. Fuck Cancer!

Jag borde egentligen gå och lägga mig men sitter här och knappar kod ändå. Det är ju sånt som en sådan där som jag gör. Är inte bra på något annat. Ja, är jag ens bra på det?`Hur avgör man sådant. Andra avgör såklart. Ofta de som inte har en aning. Då är man såklart sänkt redan från start. Jag är så oerhört avundsjuk på dem som har folk omkring sig som tror på det dom gör och stöttar dom. Ja, jo, och visst. Man skall inte vara avundsjuk. Det är fult och dumt. Men jag är det i alla fall. Just när det gäller det här. Inser att det gör mig till en dålig människa.

Men på torsdag blir det alltså fiber här i huset om inget oförutsett händer. Jag tror inte riktigt på det där innan allt är på plats och fungerar. Men en milstolpe är det. Om det fungerar. FANTASTISKT!

Fast än finns lite tid att knappa på innan låtsasarbetsdagen är till ända. Imorgon är en annan dag. Vi får se om det blir 🙂 listan eller 🙁 listan imorgon. Idag vet ingen.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.