Så—->.

Så tar en dag slut. En riktig dag men med låtsasarbete. Steg går framåt. Jag med dem. Allt är gott.

Där uppe har jag en tjockisbok som väntar. Barcelona. 1300/1400 tal. Brutalt. Inslag av kärlek och passion. Jag segläser. Men inte bokens fel. Orkens fel. Sömnighetens fel. Hinner oftast bara ett kapitel inna ögonen åker igen.

Imorgon sotare och sophämtning. Det händer alltså något också i min värld. Ibland.

Men nu alltså kväller. Vila. Drömmar. I natt drömde jag att vi var till Kanada. Tyvärr var det vinter. Dessutom hoppade lillkaten av båten. Det är konstigt med drömmar. Jag har tittat till lillkatten flera gånger idag för att försäkra mig att hon är kvar. Men visst, annars var Kanada trevligt. Folket glada. Men snälla, låt mig drömma om en varmare plats i natt. Som helvetet. Ja, eller Afrika. Det senare bättre kanske. Helvetet har jag sett nog av.

Godnatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.