Categories
Swedish

Hulken

Hulken borde inte arbeta nu. Verkligen inte. Elvattenvärmning borde vara aktiv. Men jag drabbas av en svagsint rädsla som är mig olik. Y eller D koppling. Hur var det nu igen?… Helvete… Och så skall man inte vara hemma… Nej, beställer en pall pellets och får fixa det där sen, när armar fungerar, huvud också, om de nu gör det, om man överlever. Ja osv.

Men fredag. Grön IKEA soffa och jag. Ja K också. Lite mat. Vila. En serie eller en film. Som vanligt. Sen läsa. “Vardagar 2” av UL. Gubben där nere i Österlen. Fylleköraren. Som man borde förakta. Kunde ha kört ihjäl någon. Man är ett svin om man ger sig iväg sådär. Men skriver bra gör han. Ja musicerar bra också. Men nog har han sjunkit några pinnhål i aktning. Nära botten. Skitgubbe. Nästan.

Annars försöker jag bara hinna med så mycket som möjligt “innan”. Klara av är melodin,. Längtar inte precis tillbaks till det där konvalescensläget igen. Har känt mig rätt bra ett tag nu. Man kan vänja sig vid det nämligen. Ja antagligen med att inte göra det också. Där finns val. Jag är säker på det. Man väljer om man vill leva eller inte också. Fast dö kan man ju göra ändå såklart. Men har man valt att leva har man i alla fall gjort det hala vägen in i mål. Liksom.

Ja pellets alltså, Den körs ut dagen efter beställning eller samma dag. Ren lyx. Nils-Olof står för det där. Ringer Stig tidigare idag som har hand om slang, märkband och annat för fibern. Allt jag behöver blir hemkört på en timme. Los är fantastiskt på många sätt. Det finns en helvetes massa bra människor här. Gillar mycket. Elektriker Trogen, en hyvens man, lovar dessutom att titta över och kolla lite jordkabeljobb endera dan men befinner sig hos dotter i Gottsunda för tillfället. Glömmer bort att nämna att jag har son där. Världen är så liten. Losbor finns det överallt.

Fast nu så. Räknar nog den här veckan som avverkad i och med dessa ord. Jodå. Enjoy folks!

2 replies on “Hulken”

Den hyvens mannen har läst och hälsar. Men syrran bor i Gottröra. En rejält stenkast bort. Men ändå nära.

“Gott” var rätt åtminstone. Du får ge mig det. 😉 Men förvirringen tilltar tyvärr.

Hittade fyra mycket bra inlägg på en blogg nära dig. Utropstecken på alla fyra härifrån. I bold.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.