Categories
Swedish

Imorgon

Dags för sjukvård imorgon igen. Röntgen, prover och … ja vad vet jag. Jag ber härmed om ursäkt för de kostnader och det besvär jag åsamkar samhället just nu. Det enda jag vill är att vara fri.

Annars är det bra här. Det som stör möjligen är att man numera ser man fler och fler dödsannonser där de som dör är i min ålder eller strax över. Nåja, nu läser jag dem sällan. Men när jag gör det finns det alltid en 66-åring eller någon däromkring åldersmässigt med. Det ÄR bråttom. Men man får försöka att inte låta sig stressas i alla fall.

De som inte vet något vet alltid mest. Har du tänkt på det. En av de stora paradoxerna. De kan berätta om världen och om hur allt hänger ihop utan att tveka. Att de sen egentligen inte har en susning om någonting alls det låtsas ingen om. Man tror på n. De som kan saker identifieras säkrast på att de visar tveksamhet inför sin egen kunskap och det som är gällande faktum.

Fast spelar det någon roll egentligen?

Ja det gör det!

Fast min vänster är trött på det här nu så vi får gå vidare med det där gubbgnället senare.

Förreten… Själv, jag alltså, är 62. Hur det nu gått till. På upphällningen men fortfarande sugen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.