Categories
Betraktelser & Berättelse

Inget

Tar ner julbelysningen på bron. Definitivt julslut. Men Knut också såklart så det är dags. Ingen sentimentalitet här inte. Bara skönt.

Försöker koda några rader under eftermiddagen och kvällen. Som vanligt. Går sådär. Väldigt oinspirerat. Jag måste lära mig att bryta och göra annat när inspirationen tryter. Men gamla hundar och så vidare. Jag är en envis jävel. Har alltid varit.

Helgen har bara varitvila. Absolut noll annat. Det är väl hemskt egentligen. Men skönt också såklart. Skulle jag gjort annorlunda om saker varit annorlunda? Nope, icke. Vill ha det såhär. Just i den här delen av livet i alla fall.

Fast på eftermiddagen går jag ner. Ja och så upp igen till sju.

Efter nyheterna rusar lillkatten före mig ner till låtsaskontoret i full fart. Hon vet vart jag skall. Sover här nere lika mycket som där uppe. Men det är kanske ändå lite omväxling att sova på rött packbord istället för i grön IKEA soffa. Själv har jag bara provat att sova på den ena, men kan ju gissa.

Tänker faktiskt ge mig. Bok finnes. Fyller jag bara upp Hulkens nattamat så skall man nog kunna ligga och läsa en stund i lugn och ro och sen sova sin skönhetssömn. Behövs mycket sådan sömn i min ålder. Hjälper väl ändå inte så mycket kan man tycka när man på morgonen studerar sig själv i spegeln. Men det gör inget säger K. Och det är ju ändå huvudsaken kan man tycka.

godnatt alla bloggläsare som ännu inte knoppat in inför en härlig ny vecka med nya spännande möjligheter. Själv tänker jag förändra världen lite lite gran den här veckan också. Så-det-så.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.