Categories
Swedish

Tro rätt din jävel eller dö

Jag antar att det skulle vara mer än en person som skulle skratta gott om de hörde mig äntra eller lämna låtsaskontoret. Det är nämligen mycket “Godmorgon låtsaskontoret” och “Hejdå ‘macken'” nämligen. Men jag trivs här. Ungefär som en fånge gör det i sin cell på hall.

Tänder ljuset. Röd stump idag.

Försover mig idag. Tänka sig. I min ålder. Men tar det med ro. Jag har inga tåg att missa idag heller. Har den friheten. K är ledig så hon snarkar där bredvid mig hon med.

Adlibris meddelar att “nu har man sänt paketet”, det som skulle bli julklappar. Det är något som är riktigt fel med det där företaget. Aldrig mer! säger jag. Det finns bättre alternativ.

Plusgrader och takras. Där ute alltså. Man får passa sig. Men rätt vanligt den här tiden. De starka vindarna och en period med mildväder kommer nästan varje år den här tiden. Naturligtvis hör det där ihop. Men jag antar att mer än en kommer att prata om klimatförändringar idag när de halkar omkring. Normalt väder är inget väder alls nu för tiden. Ja och protesterar man är man klimatförnekare. Jävla soppa. Jag har inte mycket till övers för idioter alltså.

Gör något istället och håll käft!

Skulle man kunna skrika. Men gör såklart inte det. De som vet de vet. Det är ungefär som medeltid och inkvisitionspatruller. Tro rätt din jävel eller dö.

Fast att tro hjälper inte en jävel vettu!

Tar en slurk kaffe. Laddar. Svälj. Det smakar OK. Fredag. Man börjar veta vilken dag det är igen. Bra nu inför oxdragarveckor. Det gäller att räkna dagar fram till påsk och därefter sommar och semester. Själv skulle jag kunna flyga iväg till Portugal eller Grekland och sen stanna där tills veckan före första maj. Ja Kalifornien skulle väl fungera det också.

Jag kan bara som slutpunkt konstatera att det är 2019 och att jag fortfarande tycker det är gott att vara en av de levandes. Tänka sig. Den har hållit i sig några år vid det här laget den där känslan. Ja det finns forskare som kommit fram till att just det är en sjukdom att känna så. Inte så pjåkiga symptom isåfall svarar jag. Men forskare är också bara vanliga människor. En del är riktigt dumma i huvudet faktiskt.

Ha nu en trevlig helg kamrater!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.