Categories
Betraktelser & Berättelse

En vecka till

Sitter här och låter en sen middag fara ut i blodet och pigga upp mig. Verkar som jag får vänta dock.  Men det är väl inte mer än rätt. Men får nog ge mig strax. Om det skall bli något. Låtsasjobb alltså. Man kan inte bara sitta. Det lärde jag mig av min Pappa. Tror jag i alla fall att det var. Eller om det var Luther. Eller rent utav Han/Hon/Det/Gud. Eller någon annan random typ. Man glömmer i min ålder.

VS Code kommer med en ny uppdatering. Det är en jävligt bra editor det där faktiskt. JA jag vet, det finns Talibaner. Ja och Emacs ÄR bäst. Fast allt det där är bara nonsens. Som mycket annat är det. Har du ett öppet sinne. Testa. Det är värt det.

En hackspett hugger i på den gamla damens körsbär som precis börjar rodna. Vätska i bär. Ja det är nog torrt. Torrt som fan. Torrare än man tror.  Just det som föda för hackspett var nytt för mig. Men han är såklart välkommen att ta för sig. Japp det var en han.  Någon sa att vi skulle haft en vinter med svält framför oss pga torkan om vi inte var så globaliserade. Det är en tankeställare. Det är synd om bönderna. De är en förbannat utsatt grupp i allt. Nu är de ju ganska duktiga på att tycka synd om sig själva också såklart. Men vi skall inte glömma var vi får vår mat ifrån. Ledtråd: Den kommer inte ursprungligen från affären…

Fast,,,

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.