Categories
Open Source Development

Det onda mot det goda

Man kan undra varför Github är målet med en sådan här attack. Istället för en porrsite eller en bank, Facebook eller Coca Cola.  I min värld representerar den öppna programvaran ett av de verkligt goda värdena i världen. Jag är dessutom säker på att historien kommer att se på företeelsen som sådan. Speciellt nu när Akademierna vänt det öppna ryggen och hänget sig åt girigheten bakom betalväggar, patent och företagsledarmiljardärdrömmar.

Nej, förstår inte. Vore inte vi, utvecklarna i världen inte så förbannat coca cola stinna och slöa borde vi kanske skapa en task force mot all skit på nätet. Lite läkare utan gränser fast mer förbannade och trötta på skit programmerare då alltså. ja inga anonymous nollor alltså. Med folk som kan sin sak.

Fast tröttheten… ja det skulle såklart aldrig gått.

Ja jag undrar hur som helst.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.