Categories
Betraktelser & Berättelse

Jaha ja!

Det går inte alltid som man tänkt sig. Jag flyttar alla våra siter från Loopia efter att man tappat bort några års mail för oss. Det är liksom oförlåtligt och det kommer inte ens en ursäkt. Bara ett konstaterande. Så det blir City Networks. Men vad händer. Jo Loopia köper upp dom. Ja i alla fall deras siter. Så…

Här sitter alltså jag med Svarte Petter ännu en gång.

8 replies on “Jaha ja!”

Fibern ligger 400 meter bort. Men just nu verkar det tyvärr som om vi som vill ha den närmare och in i huset är i minoritet i den här skitbyn. Man kunde såklart hyrt en server men det känns som om man skall ta hand om det där själv så skulle man vilja ha det här.

Jodå, det går framåt. Jobbar med sjukgymnastik nu. Har ont ibland och är väldigt stel. Det är tydligen inte sviter av själva skadan utan av att ha varit immobiliserad så länge, nästan ett halvt år. Men det går framåt. Sjukgymnasten är inte lika optimistisk som ortopeden, men båda tror det skall bli bra med lite olika tidsperspektiv.

Själv då? Hur funkar det efter senaste operationen?

Låter bra. Kämpa på. Brukar gå trappstegsvis. I alla fall var det så för mig. Sämre här nu men nu ordnar det sig till våren då kanske. Skall klara av eldningssäsongen innan nästa.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.