Categories
Betraktelser & Berättelse

Kall mjölk igen (faktum är att den blir varmare men skit i det)

Så snurrar kylskåpet igen, men återkommer till det. Inser hur som helst att man lär sig av att hålla på. Saker skall ändras. Saker skall märkas så att man hittar positioner utan manual. Nyttigt värre alltså. Verkligheten är den bästa skolan när man bygger grejer. Det är därför man skall ha kunder tidigt och skall finnas nära kunderna tidigt. Japp, och man skall själv skruva, inte låta någon annan göra det. Ja och sen itererar man många gånger. Tar den peng det kostar. Men mycket svordomar blir det. Fråga min fru. Jag svär ihop det mesta som har med verktyg att göra. Ni vet när man tappar den där  skruven i ett avgörande ögonblick. Heeeeeeeelveeeeteesjävlaaaskitjävel!!!!! låter det. Fast högre.

Ja hur som helst sjunker temperaturen där inne i skåpet just nu. Får väl stå en stund och sen vila i natt för att testas på riktigt imorgon. När man skruvar ihop nytt skall man helst inte sova de första timmarna. Någon självbevarelsedrift bör man definitivt ha.

Men nu är det annars fredagskväll. Soffan, Netflix gissar jag. Ja, det finns inget alternativ. Varför gör det inte det? Ja piratkopiera såklart. Men orkar inte hålla på längre. Men förstår alla som gör det. Film och skivindustrin är för mäktiga idag. Vi måste få vettigare alternativ. Men det tror jag kommer. Det måste det göra. Den här cirkusen kan inte fortsätta.

Men ledigt fast jag är ledig då liksom. Kan man bli ledigare än så. Ja gamla ocoola gubbar kanske kan. En sådan som jag.

ps Bilden visar Björn Ulveus lilla boning. Nehejdå, jag är inte avundsjuk alls. Djursholm är definitivt inget för mig. Men ett OK ställe. ds

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.