Categories
Betraktelser & Berättelse Bilder

Guld

Det är lite vår i luften. Inte meteorologiskt såklart. Men känslan finns där. Jodå det märks på åtgången av fågelmat också. Ingen annan tid på året går det mer än nu. Kåta småfåglar kräver sitt.

Ekorren skall också ha mat. Såklart. Orättvist vore det väl annars. Japp och det hade framgått att det verkligen var en ekorre och inte en råtta om jag hade haft en riktig kamera. Men nu har jag inte det.

Fredag. Äntligen, känns det faktiskt. Jag vet inte vad som hänt. Normalt är det tvärt om för mig. “Nej, nej helg igen” liksom, jag behöver alltid fixa lite till. Men inte nu alltså. Omfamnar lite ledighet. Pensionärslivsanpassning kanske.

Även de unga börjar gå mot femtio. Ja jävlar. Grattis Marcus. Fyrtiofyra. Ja jävlar.

Men jag orkar inte skriva mer. Kaffet är slut. Jag skall springa upp på berget här utanför, det som är högre än Brattberget, och joddla tror jag. Lusten fick jag efter att ha tittat på nedanstående video. Människorna är förunderliga varelser…

3 replies on “Guld”

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: