Categories
Musik Swedish

Det är roligt igen i studion

Några saffransbullar förgyller kvällen i studion. Cola till (ja Coca-Cola utifall det är några “riktiga” rockers som läser det här). Ingen julmust här förrän dagen före julafton. VIKTIGT! Halstabletterna hänger med. Har inte lyckats bryta det beroendet ännu. Där saknas däremot karaktär helt.

Har hittat låt fjorton och därmed är albumet komplett. Fixa och trixa lite nu innan release. Ja det kommer att låta lika skitigt som dom andra två. Men även om det inte gjorde det så skulle det ändå aldrig spelats på radio eller något annat ställe som bryr sig om det. Jag gillar det här skitiga. Det är mer jag än om jag skulle tagit in andra som spelat alla instrument. Andra som mixat. Osv. Nu är det bara jag och mina låtar. Duger det inte så är det OK för mig. Så gnäll på bara och fortsätt lyssna på det som “någon vem det nu är” bestämt att man skall lyssna på just för tillfället. Själv är jag ju en o-cool snubbe och behöver därför inte bry mig om sånt. Har hittat låtskrivargnistan igen och det är det viktiga för mig! Det är så förbannat kul att skriva musik igen.

Låtlistan är

En Prickig Klänning
Kaj
Bullshit City
Africa
Till Morsan
Inte Glömma Er
Kungens Soldater
Den Där Dan
På Radion
Flickor
Pessimisten
Till Dom Vanliga
Hälsingland
Loos

och albumet kommer att heta “En Prickig Klänning” efter låten som redan är släppt som singel http://open.spotify.com/track/6zvWRUyOanWeg3ATXbNiCn på Spotify etc.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.