Categories
Musik Swedish

Nya låtar

Jag har bestämt mig för att gå tillbaks på ruta ett igen när det gäller min musik. Över tiden har det liksom blivit så att man vill se hur långt man kan komma med musiken – dvs lyssningsmässigt då. Det kräver naturligtvis till slut lite annat än vad jag normalt använder när jag tillverkar låtar. En långsam process dessutom som plockar bort all spontanitet.

Före mig blev det helt enkelt jävligt tråkigt. Jag gillar helt enkelt att göra låtar. Jag har inte medmusiker och resurser för att få till professionell kvalitet och kommer aldrig ha det heller. Så egentligen har jag ju inget annat val än att låta hjärtat göra sitt bästa och sen får slutresultatet vara som det är. Jag har ingen vilja att bli världsberömd och är fullt nöjd om jag kan få sitta i min ensamhet och knåpa ihop låtar ibland.

Så nu blir det kanske lite fler låtar i fortsättningen skulle jag tro. Har släppt lite saker som har legat ett tag idag i väntan på att förfinas.

BullShit City

Kaj

Kungens Soldater

Hälsingland

Africa

På Radion

Kommer väl några till vad det lider.

Kommer inte att marknadsföra så hårt som jag gjort tidigare heller. Spotify och SoundCloud är ställena att hålla koll på om du mot förmodan skulle vilja lyssna.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.