Categories
Betraktelser & Berättelse

Kör liksom.

Selection_001

Måndag. Lite måndagsseg för ovanlighetens skull. Lill-katten följer med ner och jobbar. Hon är pigg, i alla fall hon. Det är mysigt att ha katt med sig på kontoret. En lyx liksom.

Kör Linux programvara under Windows. Det känns lite underligt. En seger för Linux. Definitivt. Den som inte fattat vad det största operativsystemet är idag har inte fattat alls. Tänka sig. Dominans. För open source. Till och med på Windows. Trodde man på allvar att man skulle få uppleva den dan? Icke! Men nu är den här. Jag applåderar. Livet blev helt plötsligt mycket enklare för oss som arbetar cross platform.

Känns kyligare idag. I alla fall för en fryslort som jag. Sätter på cirkulationspumpen. Den som är av för att spara. Kan för fasiken inte sitta här och frysa. Ju. Ja fast SÅÅÅ kallt är det ju inte. Men jag fryser i alla fall. Sex grader ute, snart tjugotvå inne. Man borde inte frysa ett dugg. Men fryser alltså.

Telefonen får för sig att ringa kreti och pleti lite när som helst. Hur kan någon gilla Iphone? Hur stänger man av röststyrning mer än att klicka i “stäng av röststyrning”. SKIT.

Men Jobba bör man. Så kör liksom.

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.