Categories
Böcker Swedish

Senast lästa bok

Pilgrimsresan av Paulo Coelho

Fick den här boken av min fru i julklapp. Hon vet att jag gärna skulle vilja ge mig ut på en pilgrimsresa någon gång i mitt liv. Inte av rent religösa skäl som att tillbedja någon specifik religon utan mest för att under en tid får vara ett med alltet utan en massa störande inslag. Ja ni vet..

Pilgrimsresan handlar om en man som vandrar pilgimsleden som går från Frankrike till Spanska Santiago de Compostela. Han är med i Traditionen en religös orden och får med sig en vägledare som utvecklar honom under vandringen.

Tyvärr så är det lite väl mycket Jesus i boken för min smak. Om man bortser från det, vilket fungerar, så är den dock mycket intressant. Man måste dock vara mycket intresserad av mystik för att finna intresse i den här boken annars kommer man nog bara att tycka den är konstig.

En annan bok, av samme författare, som man helt enkelt måste läsa är Alkemisten som är en riktig höjdare. Riktigt dit når inte denna bok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.