Categories
Swedish

Whisky till jul

Till julhelgen vill man ju ha den där perfekta jul whiskyn. Fick ett tips av en kompis som bor i Nya Zeeland. han hade testat Ardbeg Uigeadail. Lät ju spännande och okänt så jag gick til systembolagets sida och där föll förslaget direkt. Jag menar

Doft: Stor doft med påtaglig rökighet, inslag av charkuterier, tjärpastill, jod, malt och fat.

Det är “Inslag av charkuterier” som jag hänger upp mig pÃ¥ förstÃ¥s. Som vegetarian fÃ¥r det mig snarare att vilja kräkas än att sakta smutta, sniffa, njuta den ädla drycken. SÃ¥ jag fÃ¥r väl leta nÃ¥got annat. För er barbariska köttätare kan detta vara ett bra tips. Min vän brukar veta vad han pratar om….

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: