Categories
Betraktelser & Berättelse Status från just idag Swedish

Melankolisk dag

Har en sån där melankolisk dag. Det kunde ju vara tråkigt om jag nu inte gillade lite att släppa in den här blå känslan. Kan liksom vara skönt att vara lite ledsen, ensam och ynklig vissa dagar. Gotta sig i det. Så jag välkomnar den här känslan ibland. Köper lite godis för att föda den sidan vilket naturligtvis egentligen är helt förbjudet nu när jag skall gå ner några (läs många) kilo. Det blir så i alla fall. Tar en virre. Fast inte mitt på dan då oftast. Inte idag heller.

Jag är en ganska glad person annars. Men det här finns också som en del inom mig. Tillsammans skapar det en jämvikt som gör att livet snurrar på. Dualismen. Lite Dr. Jekyll och Mr. Hyde över mig alltså. Så passa dig, du som läser det här. Nästa gång du träffar mig kanske jag skrattar. Ett galet skratt. Spelandes denna

http://open.spotify.com/track/2IpRWwUeQ3XTNivYMjxFpW

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.