Categories
Betraktelser & Berättelse

Evigt ung med den äran

johnson-city-hotel

En evigt ung kamrat skriver

Jepp! Lirade häromdan med på Rock-a-Billy hall Of fame när Carl Perkins’s födelsedag firades! Med tunga boys, Rocky Perkins bl.a.
Fick hälsa på Borgmästaren bl.a
Kul som fan!

Mycket musik här i Jackson!

Han är i Tennesse den jäveln. Lever drömmen. Och det gör han såklart helt rätt i. Varför skulle han inte leva drömmen. Rock on Bosse the rocker!

Ja själv är jag alltså inte ens nära det där där jag sitter på ett gammalt hus på en kulle i Lo(o)s.  Får trösta mig med att jag i alla fall har mer hår än Bosse har. Men det kompenserar han iof med fler gitarrer och en bil som fungerar. Bara det.

Blåsigt. Så jag stannar inne. Märker, här på morgonen,  att jag tappat nyckeknippan när jag skall skjutsa körkortslöse K till jobbet. Det blir reservnyckel och iväg. Men på vägen dit kommer vi på att vi hämtade tvätten när jag hade hämtat K igår.  Trasiga byxor. Hål i fickan. Tänker man inte på. Ja där vid tvättställningen  låg de. Antagligen det mest dramatiska som händer här den här månaden. Ja eller året. Men sånt vet man ju inte. Har ni sett Bodagrottorna. Europas längsta grottsystem. I Hudiksvall. Jordbävningar kan hända här med.  Nu skall jag jobba!

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.