Categories
Betraktelser & Berättelse Status från just idag Swedish

Godnatt

Mörkt utanför mitt fönster. Bara ett ljus brinner på mitt skrivbord som konkurrerar med ljuset från datorns LCD skärm. Skall strax blåsa ut den fladdrande lågan och gå och lägga mig. Läsa då såklart. En Svensk fantasy som är riktigt bra. Ett kapitel tar en timme ganska precis. Lagom för att dra ur dom virvlande tankarna i huvudet och sänka tempot för sovande. En metod som jag varmt kan rekommendera om du har svårt att somna om kvällarna. Efter några veckor behöver man bara inta ryggläge och plocka fram en bok så somnar man var som helst och när som helst. Just det här med rutiner kring sovande är ju viktigt. Skitsamma. Jag skall inte ge råd till någon. Det fungerar för mig i alla fall.

Alla vill ju inte sova den här tiden. Dom som vaknar nu vid midnatt måste ju det. Dom har också sitt att uträtta. Och det är väl inte mer än rätt att också dom får göra det. Här i den före detta skolan börjar snart lektionerna i de gamla skolsalarna. Magistern är sträng idag men eleverna vetgiriga. Geografi står på schemat. Dags för mig att lämna lokalerna och låta nattens lektioner börja.

Godnatt på er var ni nu än är!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.