Categories
Musik

Skrammeltoppen

2015-03-10_16-56-38

Ja inte är det mycket fart på skrammeltoppen numera. Har det någonsin varit det. $2 per månad är i alla fall mindre än vad som normalt brukar ramla in från spelande. MEN jag är jävligt glad att Hälsingland inte är mest spelade låt numera även om Spotify envisas med att anse det. Låtjäveln borde inte ens ha givits ut. En norrhälsingelåt. Helt klart. Fråga Persson vad det innebär. Söker man på Hälsingland på Spotify vad kommer då upp först. Jodå. Den där låtjävlen förstör mitt liv och det lilla image jag har kvar som en långhårig “mean” hårdrockare. Det är ett helvete.

“Jag är ingen soldat” tycker jag är bra själv. Nu heter den ju inte så utan “Mina drömmar är inte till salu”. Men Spotify har lika lite tid att ändar på det som att ta bort de två låtar som ligger först under mitt namn i spellistorna. Nej jag har inget med någon av dem att göra. Säger det igen. Orkar inte säga det till Spotify folket för tionde gången. Nej!

Tycker du att livet skramlar för lite och vill ge bort $0.01 ungefär per spelad låt till en ocool gubbe i Lo(o)s så skall du gå hit.  Varför ge dina Spotify pengar till dem som redan har liksom… hmmm…. spela Hedman på nätterna…  när du sover… så behöver du inte lyssna men bidrar ändå till de fattiga musikernas kollektiva ansträngningar. Ja i alla all mina. Men det fungera rmed valdri annan artist också såklart. 😉

Hälsingland är inte med på min lista “Favoriter bland mina egna”, den navelskådande listan med ludd och valkar som den också kallas.

Livet är ett helvete! Eller inte!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.