Categories
Betraktelser & Berättelse

Ja jävlar.

herr-dra-aat-helvete-voltaire_design

Kropp och själ i fullständig samklang skriker åt mig, “vila människa”, fast gör det med versaler i samband med att jag reser mig och går ner för trapporna ned till kontoret för skift två efter nyhetstimmen. Jo jag lyssnar, det gör jag verkligen, jo jag gör det och jag vet att jag behöver vila och att inte lyssna på den där rösten plågar kroppen, plågar själen, bränner ljuset i båda ändar, förkortar liv. Men har jag egentligen något val? Nej. Skall man förändra världen får man ligga i. Det gäller också ett litet rostigt kugghjul, det som är mitt alias.

Så ner vandrar jag och värmer upp lite med det här blogginlägget. Ett kort ett. Text för att få igång fingrar och väcka en feberseg hjärna. Men det är bara så att jag sällan har feber. Det känns bara så ibland. Men sällan verklig feber. Mitt immunförsvar sparar tydligen febervapnet till sist. Skitsamma. När man kommer igång märker man inget av det där. Gör man det stillas det med en Alvedon. Räcker inte det får man ta två. Men aldrig mer än två. Behövs det fler då stannar jag uppe. Idag använder jag inte ens det tricket. Bara viljestyrkan.

Borde vara i Eindhoven den andra Juni. Borde men kommer inte att vara. Men just det där med att resa och träffa likasinnade är såklart det som man saknar mest när man sitter såhär. Fast de ger sällan så mycket som man kan tro ändå de där sammankomsterna. Det är ofta människor som föreläser även där det kunde vara diskussioner. En del vet helt enkelt bättre än vi andra. Tycker vi skall hålla tyst och lyssna på dem som vet mer. Själv är jag dålig på det där såklart. Dumheter ger jag inte mycket för. Kan sällan hålla mig från att framföra det heller. Det är sällan populärt.

Men som sagt det blir inga fler ord i onödan idag. Jag skall nämligen jobba. Eller låtsasjobba då. Koda. Förändra värden. Leka. Sitta av tid till ingen nytta. Man kan se på det på olika sätt. Ingen vinkling är väl helt fel. Saker ser helt enkelt olika ut från olika håll. Svårare än så är det inte och man behöver inte ta sig själv på så stort allvar eller hur PO Tidholm. Det sista var bara för att sök hooken skulle tvinga dig hit du Hälsingske medborgare. Inget annat. Ta det lugnt ta en toy. Gratis musik har du här. Alla andra med för den delen. Men det skramlar såklart. För mycket för pimpinetta öron. Ja jävlar.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.