Categories
Betraktelser & Berättelse Status från just idag Swedish

Lill-Anna

Idag har vi begravt “Lill-Anna”. Anna Kristina Hedman men “Lill-Anna” eftersom hennes mamma också hette Anna. Dom sista åren har Lill-Anna varit halv för mig. Hennes storasyster Lilly som dog för några år sedan bodde nämligen ihop med Anna under en stor del av livet. Man tänkte alltid på dom två som Lilly & Anna. När Lilla dog så blev liksom hälften kvar.

Anna var dock ingen halv person. Hon var en hel, älskvärd och godhjärtad människa. Jag är så glad att hon har kunnat bo hemma ända till slutet. Mycket tack vare underbara Barbara i hemtjänsten som har gjort så mycket mycket mer än vad som krävts.

Livet har gjort att jag inte har kunnat hälsa på så ofta men vi har försökt att få iväg ett kort eller ett brev så ofta det har varit möjligt och hon har alltid funnits i våra tankar.

Nu är det bara Kalle kvar bland syskonen. Still going strong och över 90. En hedersman som betytt mycket för Edsbyn.

Veckla ut dina vackra vingar och flyg nu Anna för nu är du fri.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.