Trodde nästan….

…att jag kommenterat.

Men sen kom jag på att det faktiskt finns fler som heter Åke. Ja till och med så många att det finns en klubb för oss “Åkar”. Jodå. Fast Esperanto ät inte så dumt ändå. Tror det ligger en bok där uppe i hyllan. Borde man kanske ta tag i. Ja eller gå och lägga sig. Det här leder ju inte till något gott…

3 thoughts on “Trodde nästan….

  1. Tur jag stävjade det då…. 😉

    Jag försökte mig på samma tävling för några år sedan men VSCP var inte av intresse så nu har jag fullt upp med att äta av alla sura rönnbär som ramlar ner här över mig efter den där artikeln. Alltså har jag inte tid att kommentera inlägg. Fast “Åke” hade ju rätt såklart. Det måste ju finnas “Åkar” som har det också…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.