Nu slopas besiktningsperioderna

Vettigt!

Redan i lördags trädde den nya lagstiftningen för fordonsbesiktning i kraft, som ska börja tillämpas 20 maj 2018. Lagändringen innebär flera förändringar, men den största nyheten är att besiktningsperioderna slopas.

Source: Nu slopas besiktningsperioderna – Alla tjänstebilar

Senast lästa bok

Den osynliga bron av Julie Orringer

WOW liksom. Vilken bra bok! Och så är det en debutroman. Hur är det möjligt att åstadkomma något sådant här i sin debut! Ja utropstecknen tar inte slut. Inte ovationerna heller. Från min sida alltså. Så förbaskat bra. En läsupplevelse som man inte vill skall ta slut. Ja och en berättelse som skulle kunna bli en kultrulle. Japp, definitivt så. Med rätt skådespelare.

Ungern. Förkrigstid. Paris studier. Ungern i krig. Som judar. Skall eländet aldrig ta slut. Kan kärleken mellan syskon och två älskande vinna i en värld där galenskapen och korruptionen firar segrar.

LÄS!

Andra böcker jag läst finns här.

Här är de döda språken som du bör fly från illa kvickt – Computer Sweden

Ja man flinar… men borde kanske gråta åt eländet till artikelmakeri.

– Nästan alla kör Java eller Dotnetspråk numera. Det finns fortfarande C++-kodare i till exempel finansföretag, men de är på väg att försvinna.

Source: Här är de döda språken som du bör fly från illa kvickt – Computer Sweden

Matbud funkar i Kina – väldigt lite talar för att det gör det i Sverige – Breakit

Intressant tanke det här ändå. Skulle man kunna tänka sig en framtid där all mat levereras färdig som standardläget liksom? Att det inte är matråvaruleveranser som är grejen utan matleveranser. Ja det måste ju till annan infrastruktur än den vi ser idag men varför inte liksom?

“Omöjligt att uppnå samma effekt i mindre länder såsom Sverige.”

Source: Matbud funkar i Kina – väldigt lite talar för att det gör det i Sverige – Breakit