Categories
Swedish

Gå som i Go

Jobbar. Så gott det går. Många avbrott idag. Men kan ta det. Är på rätt väg. Framåt. Spännande nu. Knyter ihop. Tror jag.

Hälsar till och med på i Ljusdal idag. Två gånger. Ser människor. Levande. De rör på sig. Därav min tro på att de är levande. Men utfärden. Åtminstone det kan jag lägga på det positiva kontot för dagen. Låter gaspedalen åka ner hela vägen mot golvet under en av turerna. Rätt lugn där vanligtvis. Men fri galopp behövs idag för själen. Urblåsning. Green Day på hög(sta) volym. Så JÄVLA bra! Vårkänslor på nästan isfri väg. Ljuvligt.

Men jobb mest alltså. Som vanligt. Inga priser. Inga applåder. Få segrar. Men det som gör mig till den ocoole gubbe jag är. Och vill vara.

Snart ger vi upp katten och jag. Förhoppningsvis finns en ny dag att ta tag i imorgon.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.